Të rinjtë e Forumit Rinor të Partisë Demokratike ishin sërish sot pranë zonave të përmbytura në Fier dhe Vlorë ku shpërndanë ndihma të tjera për banorët e dëmtuar.

Ndalesa e parë e të rinjve ishin dy fshatrat e Fierit Poro dhe Rrethfik të cilët janë dëmtuar rëndë nga përmbytja në tokat dhe blegtorinë e tyre. Të rinjtë demokratë shpërndanë pako me ushqime si dhe koli me ujë të pijshëm.

Më pas ata u drejtuan drejt Vlorës në fshatrat e Mifolit dhe Akernikut ku shpërndanë ndihmat e tjera. Në total të rinjtë demokratë shpërndanë 200 pako me ushqime për të 4 fshatrat sipas listës së bërë nga vetë fshati për familjet më nevojtare. Pakot e ushqimeve kishin ushqime të domosdoshme, një koli me ujë të pijshëm, por edhe lëngje frutash, ushqime për fëmijët dhe ëmbëlsira.

Të rinjtë demokratë së bashku me nënkryetaren e FRPD-së Greta Koçin dhe kryetarin e PD-së Vlorë Moisi Meminaj vizituan edhe disa nga familjet që nuk kanë pasur vëmëndjen e duhur shtetërore dhe që po paguajnë më shumë pasojat e përmbytjes.


Njoftim per shtyp i Partise Demokratike, 11 Shkurt 2015