Tags: "te perndjekurit"

29 Oct
0

Basha në familjen e ish të përndjekurit politik: Babai i Martin Gjon Lulati ndër organizatorët e lëvizjes së parë antikomuniste në Shqipëri

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ishte sot në familjen e Martin Gjon Lulati, babai i të cilit ishte ndër të parat viktima të diktaturës komuniste dhe njeriu që paralajmëroi për atë që e priste vendin nga komunizmi. Postimi i ...

Me Shume
28 Oct
0

Gjatë takimeve në Njësinë 7, kryetari i PD, Lulzim Basha,  vizitoi familjen e Lulzim Dangellit, i përndjekur politik nga diktatura komuniste.

Kreu i PD, Lulzim Basha, gjatë takimeve që pati sot në njësinë nr 7 në Tiranë, ka vizituar edhe familjen ish-të përndjekurit politik, Lulzim Dangellit. Basha shkruan se qëndresa dhe rezistenca e të përndjekurve politikë përballë diktaturës me gjakatare në ...

Me Shume
13 Oct
0

Basha viziton Memorialin e të përndjekurve politikë në Lushnje: Detyrimet tona, materiale e morale ndaj tyre

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, vizitoi sot Memorialin e të përndjekurve politikë në Lushnje. Kreu demokrat tha se emri i PD duhet pastruar, duke braktisur çdo nuancë, çdo trend apo tundim intolerant, autokratik dhe delirant, që ka dëmtuar dhe ...

Me Shume
29 Sep
0

Basha: Të përndjekurit janë dhe sot përballë persekutorëve të tyre, pastërtia e figurës së zyrtarëve domosdoshmëri

Kryetari i PD, Lulzim Basha, e konsideroi si domosdoshmëri pastërtinë e figurës së zyrtarëve, në mënyrë që të përndjekurit e regjimit komunist mos të jenë më siç janë sot përballë me persekutorët e tyre. Këto qëndrime Basha i shprehu gjatë ...

Me Shume
27 Sep
0

Kreu i PD takim me drejtues të shoqatës së Ish-të përndjekurve politikë në Shkodër: Biseduam për hapat që duhet të hedhim sëbashku për të shëruar plagët e të shkuarës

Gjatë takimeve në Shkodër, kryetari i PD, Lulzim Basha, zhvilloi një takim më drejtues të shoqatës së Ish-të përndjekurve politikë në Shkodër. Gjatë bisedës me Zenel Drangun dhe Angjelin Dabërdakun, Kryetarin dhe Sekretatin e kësaj Shoqate, si dhe me ish ...

Me Shume