19 Tet
0

Konferenca për votën  emigrantëve/ Kreshnik Çollaku: Garantimi i votës së diasporës është një nga prioritetet e PD

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku, njëkohësisht anëtar në Komisioni e Reformës Zgjedhore ka marrë pjesë sot në Konferencën Kombëtare “Votimi nga Jashtë vendit-rruga përpara” të organizuar nga BE, SHBA dhe KQZ. Çollaku shprehet se një ndër prioritetet e Partisë ...

Read More