16 Nov
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, vizitë në Panairin e Librit: PD, program nga ekspertët më të mirë për të mbështetur letërsinë, artin e kulturën

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i shoqëruar nga Flutura Açka dhe Preç Zogaj, vizitoi Panairin e Librit. Ndërsa  u ndal një e nga një në stendat e librit, zoti Basha vleresoi interesin e  madh që po shfaqin të ...

Me Shume