Tags: "ndryshimet"

24 Nën
0

Basha prezanton draftin e PD për reformën zgjedhore: Prioritet numër 1 i Partisë Demokratike

  FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA, NË TRYEZËN PËR REFORMËN ZGJEDHORE TË ORGANIZUAR NGA PD   Ju falënderojë të gjithë pjesëmarrësve e në veçanti përfaqësuesit të organizatave të shoqërisë civile dhe të think ...

Read More
24 Nën
0

Propozimet e Partisë Demokratike për ndryshime në Reformën Zgjedhore

  PROPOZIMET E PARTISË DEMOKRATIKE PËR NDRYSHIME REFORMËN ZGJEDHORE:     NË LIDHJE ME LISTAT E HAPURA JANË NDRYSHUAR KËTO NENE:   Neni 162 ndryshohet si vijon:   Jo më vonë se 3 ditë nga përfundimi i procesit të ankimit ...

Read More
02 Sht
0

Përmbledhje e ndryshimeve statutore që u prezantuan nga Sekretari për çështjet ligjore në PD, Indrit Sefa

Në ndryshimet Statutore që ju propozohen sot është bërë një përcaktim i qartë i Partisë Demokratike si një parti e qëndrës së djathtë dhe e mbështetur mbi vlerat e lirisë individuale, të besimit në Zot, të respektit për të drejtat ...

Read More
08 Kor
0

Ndryshimet në Ministrinë e Brendshme, reagon Kryetari i Grupit të PD Gazment Bardhi

Kryetari i Grupit Parlamentar i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, ka reaguar për ndryshimet në Ministrinë e Brendshme. Bardhi shprehet se qeveria e Ramës merr vendime për të forcuar lidhjet me krimin e organizuar. Reagimi i plotë: Botërisht dihet që Ministrat ...

Read More