Tags: "Lezha"

20 Jan
0

“Lezha pa energji elektrike”, anëtarja e Kryesisë së PD, Alfrida Marku: Rrjeti i shpërndarjes së energjisë është i amortizuar

  DENONCIMI I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, ALFRIDA MARKU   Furnizimi me energji elektrike në Lezhë, edhe në këtë dimër, vijon të jetë në gjendje tejet problematike. Kudo, në çdo njesi administrative, sidomos në Zejmen, Kolsh, Balldre, Shëngjin,Shënkoll, sistemi ...

Me Shume
07 Nov
0

Sjellja e emigrantëve nga Italia në Lezhë, këshilltarja e PD Alfrida Marku kërkon interpelancë me kryebashkiakun Pjerin Ndreu: Boll u bëre shërbëtor i kryeministrit e jo i qytetarëve

Këshilltarja e PD në Këshillin Bashkiak të Bashkisë Lezhë, Alfrida Marku, ka kërkuar interpelancë me kryetarin e bashkisë, Pjerin Ndreu, në lidhje me marrëveshjen e firmosur mes Shqipërisë dhe Italisë për emigrantët e paligjshëm që do të transferohen në Shëngjin. ...

Me Shume