10 Kor
0

Çollaku: Emërimi i Fate Valajt ambasador i Shqipërisë në Vjenë është në shkelje të Konventës së Vjenës

Deputeti i Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku, është shprehur se emërimi i Fate Velajt si ambasador i Shqipërisë në Vjenë është në shkelje të Konventës së Vjenës. Sipas Çollakut, ambasadori Velaj është shtetas austriak dhe Konventa e Vjenës e ndalon dekretimin ...

Read More