Tags: "Enkelejd Alibeaj"

17 Feb
0

Alibeaj në Kuvendet Zgjedhore të degëve të Përmetit e Këlcyrës: Një PD me orientim perëndimor, zgjidhja e vetme për Shqipërinë

  Postimi i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Enkelejd Alibeaj:   Këlcyra dhe Përmeti kurorëzuan sot procesin e riorganizimit me zgjedhjen e kryetarit të Degëve respektive dhe anëtarëve të kryesisë. Kapërcyen me dinjitet një periudhe të vështirë, qëndruan fisnikë para ...

Me Shume
14 Feb
0

Alibeaj i qartë nga Komisioni i Reformës Zgjedhore: Nuk ka asnjë shans që PD të pranojë “primin”

  Partia Demokratike nuk do ta pranojë në mënyrë kategorike “Primin”. Këtë garanci e ka bërë të qartë sot bashkëkryetari i Komisionit të Reformës Zgjedhore, Sekretari i Përgjithshëm i PD,  Enkelejd Alibeaj. Gjatë diskutimit në Komisionin e Posaçëm për Reformën ...

Me Shume
12 Feb
0

Amnistia tek Komisioni i Sigurisë, amendamenti i PD përfshin të dënuarit dhe të proceduarit gjatë protestave qytetare dhe të thirrura nga PD

  Partia Demokratike paraqiti sot në Komisionin e Sigurisë amendamentin për amnistinë e të dënuarve dhe të proceduarve gjatë protestave rë organizuara prej saj. Deputeti Enkelejd Alibeaj, teksa e prezantoi para deputetëve, vuri theksin tek disa protesta të thirrura nga ...

Me Shume
07 Feb
0

Amendamenti për amnistinë, Alibeaj: PD ka një borxh ndaj të gjithë qytetarëve që iu përgjigjën thirrjeve të saj për protesta të ligjshme

  Nënkryetari dhe deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj, ka reaguar pas pranimit në Komisionin për Çështjet Ligjore të amendamentit të PD për amnistinë penale, ku parashikon lirimin nga burgu të qindra qytetarëve që janë arrestuar padrejtësisht në protestat e organizuara ...

Me Shume
07 Feb
0

Nënkryetari dhe deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj, prezantoi amendamentin për amnistinë penale

  Nënkryetari i Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj ka prezantuar ditën e sotme në Komisionin për Çështjet Ligjore, amendamentin e PD për amnistinë penale. Në propozimin e tij, Alibaj ka kërkuar lirimin nga burgu dhe nga proceset gjyqësore të protestuesve të ...

Me Shume
06 Feb
0

Konferenca e nënkryetarit të PD, Enkelejd Alibeaj, me gazetarët  

  Bashkëkryetari për reformën zgjedhore dhe nënkryetari i PD, Enkelejd Alibeaj, ka mbajtur ditën e sotme një konferencë me gazetarët. Në fjalën e tij, alibeaj ka denoncuar dhunën e ushtruar ditën e sotme ndaj gazetarëve në Kuvend dhe se shprehet ...

Me Shume
06 Feb
0

Enkeljd Alibeaj mohon se është dakordësuar për mbledhjen online për të premten të Komisionit për Reofmën Zgjedhore

  Bashkëkryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore, Enkelejd Alibeaj, përmes një komunikimi në grupin e ëhatsp të Komisionit, ka mohuar që mbledhja e së premtes online të jetë e dakordësuar siç është njoftuar në këtë grup nga sekretarja ...

Me Shume
24 Jan
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: Komisioni i reformës zgjedhore nuk është vendi ku bëhet show politik, qoftë edhe për të shkuar drejt rrugës së shpresës

  REAGIMI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARI I KOMISIONIT TË REFORMËS ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ   Komisioni i reformës zgjedhore nuk është vendi ku bëhet show politik, qoftë edhe për të shkuar drejt rrugës së shpresës. Opozitarizmi nuk ...

Me Shume
19 Jan
0

Deklaratë e Sekretarit Të Përgjithshëm të Partisë Demokratike, njëkohësisht bashkëkryetar i Komisionit të Posaçëm të Reformës Zgjedhore, Enkelejd Alibeaj

  DEKLARATË E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTISË DEMOKRATIKE, NJËKOHËSISHT BASHKËKRYETARI I KOMISIONIT TË POSAÇËM TË REFORMËS ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ Jemi të bindur të vazhdojmë rrugën tonë për t’i siguruar shqiptarëve një reformë zgjedhore, me lista të hapura, barazi vote, ...

Me Shume
19 Jan
0

Deklarata e nënkryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë, Enkelejd Alibeaj

  DEKLARATA E NËNKRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, ENKELEJD ALIBEAJ   Përshëndetje! Siç jeni në dijeni të nderuar gazetarë dhe publiku që na ndjek përmes jush, sot është thirrur edhe mbledhja, një nga mbledhjet e radhës të Komisionit të ...

Me Shume
12