Tags: "drejtuesit"

09 Sep
0

Zgjidhen forumet e larta drejtuese në Partinë Demokratike

Me Shume
03 Aug
0

Basha viojn turin me drejtuesit e PD: “Investitor strategjik” janë bërë persona të krimit të organizuar. Duhet hetim parlamentar i menjëhershëm

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka vijuar turin e takimeve me drejtuesit politikë të qarkut të Kukësit dhe të Lezhës Në një postim në Facebook, Basha shkruan u diskutua për rivitalizimin e PD, për t’u bërë zëri i qytetarëve ...

Me Shume
01 Aug
0

Basha takim me drejtuesit e Shkodrës: Lufta kundër korrupsionit prioritetet kryesor

Në kuadër të riorganizimit të Partisë Demokratike, kryetari Lulzim Basha ka zhvilluar takim me drejtuesit politik të qarkut të Shkodrës. Në një postim në Facebook, Basha shkruan se lufta kundër korrupsionit është sot një nga prioritetet dhe një rast i ...

Me Shume