Tags: "dita"

09 Dec
0

Sekretarja për gruan në PD, Taulanda Jupi: Dita Ndërkombëtare kundër Korrupsionit e gjen Shqipërinë të renditur si një nga shtetet më të korruptuara në Europë

  Postimi i plotë i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi: Dita Ndërkombëtare kundër Korrupsionit e gjen Shqipërinë të renditur si një nga shtetet më të korruptuara në Europë në Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit të Transparency International. Korrupsioni ...

Me Shume
15 Oct
0

Dita Ndërkombëtare e Grave Rurale, Taulanda Jupi: Duhet mbështetje ekonomike dhe politika fiskale të dedikuara për gratë e vajzat rurale me qëllim fuqizimin e tyre

Reagimi i plotë i Sekretares për Gruan në PD, Taulanda Jupi: Mbështetja ekonomike dhe politika fiskale të dedikuara për gratë e vajzat rurale me qëllim fuqizimin dhe nxitjen e iniciativës të tyre private, kujdesi shëndetsor dhe social, përfshirja dhe përfaqësimi ...

Me Shume
05 Sep
0

Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës, Basha: Simboli shqiptar i dashurisë për Zotin, që na krenon dhe motivon të veprojmë me dhembshuri në jetët tona

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përshëndetur ditën e Shenjtërimit të Nënë Terezës. Në një postim në Facebook, Basha shkruan se Nënë Tereza mbetet simboli shqiptar i dashurisë për Zotin, e cila edhe sot na bën krenarë. Postimi i ...

Me Shume
23 Aug
0

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare, Basha: Sot kujtojmë dhe përulemi përpara sakrificës së viktimave që shkaktoi diktatura komuniste

Në ditën Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare dhe Autoritare, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përkujtuar viktimat që shkaktoi diktatura komuniste në Shqipëri. Në një postim në Facebook, Basha shkruan se sot duhet të derojmë dhe ...

Me Shume
23 Aug
0

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare, Flutura Açka: Drejtësia që kurrë nuk e dhamë

Postimi o plotë i deputetes Flutura Açka: Nuk ka bashkëfajtorë e bashkëvuajtës, por fajtorë dhe vuajës 23 gusht: drejtësia që kurrë nuk e dhamë, arsyeja pse punistët janë ende në fuqi me gjithsej, para, pushtet, dhunë dhe tallje. Nuk ka ...

Me Shume