Tags: "Azmer Duleviç"

26 Dec
0

PD: Shqipëria mbetet vendi me nivelin më të lartë të varfërisë

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, ZËDHËNËSJA, MIRELA KARABINA DHE INXHINIERI, AZMER DULEVIÇ Sot kemi dy Shqipëri, ajo e shumicës së ndershme të qytetarëve që përballen çdo ditë me vështirësitë e jetesës për arsye të realitetit të rëndë ekonomik dhe social, rritjes ...

Me Shume
18 Oct
0

Denoncimi i PD: ARRSH nuk po përdor me efikasitet fondet publike. Sipas KLSH, janë 477 milionë lekë dëm nga keqmenaxhimi dhe proceset gjyqësore  

Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Mirela Karabina, dhe inxhinieri, Azmer Duleviç, kanë denoncuar qeverinë dhe institucionet publike se korrupsioni në tenderat publik është shumë i lart. Karabina shprehet se ARRSH në tenderat e saj me vlerë të lartë, ka problem me ...

Me Shume
14 Oct
0

Denoncimi i PD: Drejtoritë Rajonale të OSSH Elbasan dhe Burrel, shpenzuan 822.6 milionë lekë për roje dhe sisteme sigurie alarmi

Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Mirela Karabina dhe inxhinierim Azmer Duleviç, kanë denonocuar vjedhjen e radhës të institucioneve publike në vend. Karabanina shprehet se aferat e qeverisëm si inceneratorët, Check up dhe sterilizimi u kanë kushtuar qytetarëve miliona euro, ndërkohë që ...

Me Shume
03 Oct
0

Denoncimi i PD: Qeveria po i rrit çmimin i ujit qytetarëve dhe e gjitha po kalon në heshtje

Partia Demokratike ka denoncuar rritjen e tarifave nga ana e ujësjellësave në të ashtuquajturën reformimi i tyre. Nw njw deklaratw pwr mediat, inxhinieri Azmer Duleviç, shprehet se reforma nënkupton që një shoqëri, tashmë përfshin disa bashki ku aktualisht aplikohen tarifa ...

Me Shume