Postimi i plotë i nënkryetares së PD, Flutura Açka:

 

She is back! And we know why.

U kthye Miss Kim, dhe ne PSE-në e dimë!

Shqipëria për 33 vjet u kthye në vendin me kastën politike më të korruptuar në planet, që deformoi demokracinë shqiptare.

Vetëm nuk mundëm, u kthyem në klub i vogël shokësh, por me miq mund ta pastrojmë Shqipërinë. Të mos jemi më stallë egjeu në brigjet e civilizimit.