Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka shprehur mirënjohje për demokratët e degës së PD, Paskuqan dhe degës numër 4 në Tiranë, falë lidershipit të treguar prej tyre, Partia Demokratike po ngrihet si alternativa dhe shpresa e shqiptarëve. Zoti Basha gjithashti ka uruar sukese për anëtarët e zgjedhur të kryesive respektive dhe për kryetarët Ervin Goxhaj dhe Urim Gjura.

 

Postimi i plotë i kryetarit të PD, Lulzim Basha:

 

Mirënjohje për demokratët e Paskuqanit dhe të degës 4 në Tiranë, falë lidershipit të treguar prej tyre, Partia Demokratike po ngrihet si alternativa dhe shpresa e shqiptarëve.

 

Urime të përzemërta për  anëtarët e kryesisë dhe për kryetarët e degëve, Ervin Goxhaj dhe Urim Gjura, të zgjedhur nga vota e demokratëve!

 

Tashmë duhet të nisim punën për t’u shndërruar forcë qeverisëse. Dhe këtë do e arrijmë duke ofruar programin dhe ekipin që do të sjellë zhvillim për vendin dhe mundësi që çdo shqiptar të ndërtojë jetën në vendin e tij.