Kryetari i PD, Lulzim Basha, priti sot në një takim të veçantë, të dërguarin e posaçëm të Rumanisë për Ballkanin Perëndimor, Adrian Davidoiu.

“Prita sot në takim Z. Adrian Davidoiu, të dërguarin e posaçëm të Rumanisë për Ballkanin Perëndimor,
i shoqëruar nga Ambasadori i Rumanisë në Shqipëri, Z. Octavian Serban.

Mirëprita rolin konstruktiv të Rumanisë në mbështetje të anëtarësimit të Ballkanit Perëndimor në BE dhe përshëndeta fokusin e shtuar ndaj rajonit nga Bukureshti.

Integrimi në Bashkimin Europian është interesi më i mirë për vëndet e rajonit dhe çdo skenar alternativ ndaj anëtarësimit të vendeve tona në BE dhe NATO nuk i shërben paqes, zhvillimit dhe mirqënies se popujve tanë.