Kandidati i PD për bashkinë Tiranë, Roland Bejko, takime me biznesin te Medreseja.

Bejko: Biznesi i vogël është një biznes i ndershëm që meriton të trajtohet me dinjitet, prandaj ne sapo të marrim votëbesimin e qytetarëve, do të ulim me 50% taksat dhe tarifat që ka vendosur bashkia Tiranë.

Sot në takimet që pata me biznese në zonën e Medreses, ju dorëzova personalisht programin që ne kemi për Tiranën 2023- 2027.

Jam shumë i nderuar nga fjalët e mira që dëgjova dhe mbështetjen që mora prej tyre për programin dhe tezat realiste që ne kemi propozuar për të fituar bashkinë Tiranë në 14 Maj.