Me dhimbje të madhe mora sot lajmin e ndarjes e parakohshme nga jeta të mikut të ditëve të vështira, gazetarit, publicistit, antikomunistit Nebil Çika.

Nuk gjej fjalë për të shprehur ngushëllimet familjes, bashkëshortes dhe djemve, të cilët duhet të ndjehen veçse krenar për njeriun që si rrallëkush në këto kohëra do të mbahet mend për qendresën njerëzore ndaj komunizmit, moralit politik, për të drejtat e të përndjekurve dhe për vlerat patriotike që përfaqësoi. Tamam dinjitoz si përfaqësues i traditës së të parëve të tij !

Lamtumirë mik i dashur!

Do na mungosh shumë!

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02AKWB5zhQcjbJ7RabHYS4KjT5rrBBLHjwvFy2Qig1z1wtDUumfCqKqpbwvYQBXBoBl&id=100047342912096&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f