Jam e nderuar dhe e emocionuar që isha në njësinë ku linda, jam bijë e kësaj njësie e cila ka themeluar Partinë Demokratike.

Njësia administrative Dërmenas në 14 maji do të jetë blu  ashtu siç ka qënë basion i Partisë Demokratike prej 33 vitesh.

Kjo njësi lëngon nga braktisja e të rinjve, politikat e shpopullimit dhe harresa e Bashkisë e Qeverisë Rama.

Programi ynë është për qytetarin.

Ne do të bëjmë realitet zhvillimin e qytetit me investime, shërbime dhe integrimin e qytetarëve në tregun e punës.

Mjaft më premtimeve boshe të Partisë Socialiste, nuk mbushet barku me fjalë.

Bashkë mund të bëjmë ndryshimin që Fieri meriton!

Fieri, e ardhmja jonë.

Frymëmarrje për Fierin. 

Për Fierin, për shtëpinë tonë.