Sot me Dashin, Orjolën, Zhenin, Blendin si edhe të rinjtë e Partisë Demokratike Dega Rrogozhinë ishim në tregun e hapur ku banorët e gjithë bashkisë tregtojnë produktet e tyre.

Qytetarët ankohen për rritjen e çmimeve në shifra të papërballueshme dhe si zgjidhje shohin largimin nga vendi.

Tregtarët shprehen se dalin në treg vetëm që mos të rrinë kot në shtëpi pasi ekonomia është katastrofë.

#VotoPartiaDemokratike

#votoferdinandsaraçi

#6mars

https://www.facebook.com/100007230975701/posts/3022515087999494/?sfnsn=mo