Opinioni publik nuk ka nevojë të dëgjojë versione për atë që ndodhi në 8 janar! Ato ngjarje janë të freskëta në sytë dhe memorien e gjjithësecilit, pasi në mënyrë shumë profesionale mediat në Shqipëri por edhe ato ndërkombëtare transmetuan në kohë reale dhunën e shfrenuar.

Partia Demokratike do ringrihet si shpresa e vetme e shqiptarëve për ndryshim!

#KemizgjedhurtëArdhmen  ✌️

https://fb.watch/awd8MgiOJd/