Bajram të gëzuar dhe me fat nga Shkodra për të gjithë shqiptarët dhe për besimtarët myslimanë që pas një muaji agjërimi festuan sot me besimin dhe shpresën se Zoti me madhështinë dhe mëshirën e tij do jua pranojë sakrificën dhe lutjet.

Paqe dhe gëzim në zemrat dhe shtëpitë e shqiptarëve në këtë ditë të madhe shprese. Zoti ju begatoftë ju dhe familjet tuaja, e mot më mirë!