Sot eshte ironike, tallëse përtej cdo kufiri për cdo shqiptar, kur sheh këta minisitra (pas meje) qe mbajnë ende këto karrige. Si mund të te funskionoje një qeveri kur vetë eksponente te saj akuzojne, bejne thirrje dhe insitojnë me fakte se segmente te saj jane te kriminalizuar!

Pasuritë publike tashme jane pasuri te enturazhit të kryemisitrit Edi Rama, bandat kriminale tashme e quajne veten biznesmene që të ardhurat e tyre i investojnë në të ashtuquajturat “partneritet publik privat” ose me mire partneritet “ organizate kriminale – Kryeministër”.

Sot po diskutojmë ligjin për nxitjen e perdorimit te energjise nga burimet e rinovueshme! Per cfare ligjesh flasim? Sektori i energjise eshte i falimentuar, i dështuar edhe pse sot shqiptaret paguajne me shtrenjte ne rajon per te mos thene ne Europe.

Paguajne energjine e cila ne shume raste per hire te se vertetes eshte bere e deshirushme, pasi mungon per shume ore.

Kryeministri 1 vit me pare pat premtuar qe brenda qershorit te vitit 2016 nuk dokishte me fatura aforfe.Kete mashtrim elektoral ai duhet te kete kurajon t’ua thote atyre 3000 familjeve shkodrane qe kane pare fatura me shume zero si rezultat i mbifaturimeve te OSHEE.Dhe ky fenomen eshte ne te gjitha qytetet e Shqiperise.Pasi OSHEE duhet te realizoje planet e saj per te mbushur arken e saj dhe per ti perdorur keto te ardhura per tenderat e saj klienteliste dhe padyshim per blerjen e votes.

Sot kjo qeveri nuk ka legjitimitet. Koalicioni natyral ka rënë, sot këta jane bashkë për të vazhduar vjedhjen e Shqipërisë. Ekonomia është në krizë, rendi dhe siguria në pikën më të zezë, qytetarët shqiptarë jane braktisur. Partia demokratike ka marrë përgjegjësit e saj, shqiptarët e kane vendosur! Do të bashkohen për të garantuar zgjedhje të lira, do të bashkohen për të kthyer demokracinë për të garantuar mirëqeverisjen.

Shqiptaret do te bashkohen me 18 Shkurt per ti thene nje here e mire stop Karvanit te Rrenacakut shëtitës


Fjala ne Kuvend e deputetit Helidon Bushati, 2 Shkurt 2017