Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë e Fierit Enkelejd Alibeaj u takua me banorët e lagjes “15 Tetori”. Përtej denoncimit të problemeve që ka shkaktuar neglizhenca e pushtetit vendor banorët shprehen mbështetje të plotë per z.Alibeaj në krye të bashkisë së re.

Kozma Dashi deputet i qarkut të Fierit tha se z.Alibeaj ka dhënë prova se di të drejtojë dhe për më tepër me sukses.

Alibeaj tha se politika sot i ka humbur kuotat në publik, pikërisht sepse nuk dëgjon publikun. Në krye të bashkisë së Fierit do të qeveris duke mbajtur në plan të parë publikun, tha ai.

Banorët e kësaj lagjeje shprehën mbështetjen e tyre duke e konsideruar z.Alibeaj një figurë që i përfaqëson të gjithë, të majtë e të djathtë.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 14 Qershor 2015