Zëdhënësja Nebijaj denoncon keqpërdorimin që kryeministri po i bën rastit të gruas zëvendësministre për propagandë. Kjo nuk e shpëton Ramën nga abuzimet e tij me 600 milionë euro me aferën CEZ, nga emërimi në OSHEE i vjedhësve të energjisë, nga rritja që po i bën cmimit për 75 përqind të shqiptarëve, dhe nga caktimi në krye të operatorit të personit nën hetim për shkelje në tendera

Nuk gjen dot asnjë thes Edi Rama që të mbulojë zullumet që ka bërë me energjinë.

Po keqpërdor rastin e një zëvendësministreje debitore, për të bërë propagandë, por nuk ngjit kjo askund, tek askush.

Nuk ngjit se mbarë opinioni publik e di se Edi Rama i fali kompanisë CEZ me një aferë të pastër korruptive e kundër interesave të shqiptarëve, 600 milionë euro.

Solli në krye të OSHEE hajdutët më të mëdhenj të energjisë dhe persona me precedent penalë.

Po gjobit me fatura abuzive mijëra familjarë.

Po rrit cmimin e energjisë elektrike për më shumë se 75 përqind të qytetarëve, pikërisht ata që kanë më pak mundësi të paguajnë.

Ka vënë drejtor të përgjithshëm, njeriun e tij, i cili po hetohet për një seri abuzimesh që ka bërë me fondet publike, për një dyzinë tenderash kur ishte në Bashkinë e Durrësit.

Ja ku është dosja që Kontrolli i Lartë i Shtetit ka dërguar në prokurori për një nga rastet. Shkelje të barazisë në tendera, dhe është bërë kallëzim penal ndaj tij.

Kështu që, fletërrufetë e tij dhe lincimi publik që po i bën një gruaje zëvendësministre nuk e ndihmojnë aspak të fshihet pas gishtit.

Edi Rama është i identifikuar në sytë e  gjithë qytetarëve si abuzuesi më i madh me energjinë, bashkë me cirakët e tij, hajdutë të pashembullt.