23 Sht
0

Basha viziton familjen e ish-të përndjekurit politikë Zyber Sallaku në Krujë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka vizituar familjen e ish-të presekutuarit politikë Zyber Sallaku në Krujë. Basha shprehet se shoqëria jonë u ka borxhe të mëdha të përndjekurve politikë dhe sipas tij është i domosdoshëm nderimi i sakrificave të ...

Read More