08 Oct
0

“Shqipëria një zonë elektorale”/Basha: Secili prej anëtarëve të Kuvendit të ketë të njëjtin numër zgjedhësish

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë prezantimit të Reformës Zhjedhore në qytetin e Fierit, foli edhe për dy nga pikat e këtij programi që është vettingu i politikanëve dhe për barazinë e votës. Pjesë nga fjala e kryetarit Basha: ...

Me Shume