01 Pri
0

Bashkëbisedimi i hapur i kryetarit të PD, Lulzim Basha, me Ermal Peçin dhe Marsid Gupin

  PJESË NGA BASHKËBISEDIMI I HAPUR I KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, ME ERMAL PEÇIN DHE MARSID GUPIN   -Kur ishte procesi i anëtarësimit në NATO, dita s’ka qenë shumë në ministri seç ka qenë në ajër në takime në ...

Read More