Tags: "Ulsi Manja"

03 Maj
0

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Sa më shumë SPAK ka sukses në goditjet kundër korrupsionit qeveritar të kudo shtrirë që është edhe problem kryesor i shqiptarëve sot, sepse është shkaku i mjerimit ...

Read More
23 Shk
0

Arbi Agalliu i përgjigjet Manjës: Rama dhe qeveria e tjj kërkon të amnistojë zyrtarët e korruptuar që i kanë pirë gjakun këtij vendi dhe të mbajë në burg viktimat e korrupsionit të tyre

  Reagimi i deputetit të PD, Arbi Agalliu:   A janë më të fajshëm një grua, burrë a i ri që ka protestuar se kjo qeveri po i shkatërronte shtëpinë, apo zyrtarët e korruptuar që i kanë pirë gjakun këtij ...

Read More
21 Shk
0

Sekretari për Çështjet Ligjore në PD, Indrit Sefa, i përgjigjet ministrit Manja: Doli pa u skuqur si burracak për të justifikuar vendimin që synon të annistojë të korruptuarit e tyre. PD nuk do bëhet kurrë pjesë e këtij pazari të ndyrë dhe kërkon tërheqjen e këtyre ndryshimeve

  Reagimi i plotë i plotë i sekretarit për çështjet ligjore në PD, Indrit Sefa:   Sot ministri i drejtësisë doli pa u skuqur dhe pa u zverdhur si burracak për të justifikuar vendimin që synon të annistojë të korruptuarit ...

Read More