03 Oct
0

Denoncimi i PD: Qeveria po i rrit çmimin i ujit qytetarëve dhe e gjitha po kalon në heshtje

Partia Demokratike ka denoncuar rritjen e tarifave nga ana e ujësjellësave në të ashtuquajturën reformimi i tyre. Nw njw deklaratw pwr mediat, inxhinieri Azmer Duleviç, shprehet se reforma nënkupton që një shoqëri, tashmë përfshin disa bashki ku aktualisht aplikohen tarifa ...

Me Shume