29 Sep
0

Basha takohet me sipërmarrës në Shëngjin: Ne besojmë se një politikë në shërbim të qytetarëve, ka për detyrë të ulë taksat dhe tarifat

Kryetari i PD, Lulzim Basha, i kushtoi vëmendje turizmit gjatë takimeve me qytetarë e sipërmarrës në Shëngjin. Basha ndau me banorët e kësaj zone problemet që ata kanë dhe rrugët e zgjidhjes që duhen ndjekur për ta zhvilluar edhe më ...

Me Shume