02 Sht
0

Përmbledhje e ndryshimeve statutore që u prezantuan nga Sekretari për çështjet ligjore në PD, Indrit Sefa

Në ndryshimet Statutore që ju propozohen sot është bërë një përcaktim i qartë i Partisë Demokratike si një parti e qëndrës së djathtë dhe e mbështetur mbi vlerat e lirisë individuale, të besimit në Zot, të respektit për të drejtat ...

Read More