23 Aug
0

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare, Flutura Açka: Drejtësia që kurrë nuk e dhamë

Postimi o plotë i deputetes Flutura Açka: Nuk ka bashkëfajtorë e bashkëvuajtës, por fajtorë dhe vuajës 23 gusht: drejtësia që kurrë nuk e dhamë, arsyeja pse punistët janë ende në fuqi me gjithsej, para, pushtet, dhunë dhe tallje. Nuk ka ...

Me Shume