Tags: "pastrimi"

05 Kor
0

Diskutime mbi projektligjin për parandalimin e pastrimit të parave, Tabaku: Felaj e fundit të flasi për moral, gjithmonë fyen zonjat!

Me shumë thjeshtësi që na karakterizon ne të Shqipërisë së Mesme, thashë që unë i bëj ndryshimet siç mund të sygjerojnë kolegët duke qënë se ka kolegë këtu që e njohin më shumë se mua ligjin. Znj. Felaj është personi ...

Read More
05 Kor
0

Prezantimi i projektligjit për parandalimin e pastrimit të parave nëpërmjet ndërtimit nga ana e deputetes Jorida Tabaku

Me 21 mars jemi mbledhur për të diskutuar këtë nismë dhe unë nuk kam marrë asnjë opinion të institucioneve dhe kjo nuk është normale, pavarësisht kësaj do marrë për bazë diskutimet që z. Majko bëri. U ndjeva e privilegjuar që ...

Read More