05 Dec
0

Basha vijon takimet në Washingon, diskutime me senatorë e kongresmenë në forumin e IDU-së: Fund pandëshkueshmërisë dhe korrupsionit në nivelet e larta

  Kryetari i PD Lulzim Basha po merr pjesë në forumin e IDU në Ëashington – Aleanca botërore e partive të qendrës së djathtë. Zoti Basha pati takime dhe biseda me personalitete të ndryshme, mes të cilëve Senatori Kevin Cramer ...

Me Shume