01 Dec
0

Kreu i PD, Lulzim Basha, bashkëbisedim me student: Jemi parti që konsiderojmë futjen në BE si interesin më të lartë kombëtar

  Kryetari i Partisë Demokratike,  Lulzim Basha, zhvilloi një bashkëbisedim me studente dhe studentë të Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike, ku iu parashtroi atyre projektin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, në bashkëpunim me aleatët strategjikë, për të ndërtuar të ...

Me Shume