15 Sht
0

Kolegji Zgjedhor i jep të drejtë PD, Indrit Sefa: Nuk mund të lejonim që bashkimi i halleve të “non gratave” të zyrtarizohej. Vendimi i sotëm ka të bëjë edhe me vendoret e 2027-ës

Kolegji Zgjedhor vendosi ditën e sotme që Partia Demokratike e drejtuar nga Lulzim Basha të njihet si grupimi më i madh i opozitës dhe rrjedhimisht të ketë 2 anëtarë në KZAZ. Për vendimit të Kolegjit Zgjedhor, ka ardhur edhe reagimi ...

Read More