16 Nov
0

Kreu i PD, Lulzim Basha, merr pjesë në ceremoninë e nderimit me titullin “Lisi i Artë” të kardinalit Mikel Koliqi dhe Haxhi Hafiz Sabri Koçi

  Kryetari i PD Lulzim Basha mori pjesë sot në Shkodër në ceremonin e nderimit me titullin Lisi i Artë, dy personalitet të shquara që edhe në ditët me të errëta, ata ndriçuan mendjet dhe zemrat e shqiptarëve përmes besim ...

Me Shume