Tags: "informacion"

28 Aug
0

Jorida Tabaku i dërgon kërkesë për informacion OLAF: Na jepni një kopje të raportit në lidhje me abuzimet e Ministrisë së Bujqësisë me fondet e IPARD

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku në cilësinë e Kryetares së Komisionit të Çështjeve Evropiane, i është drejtuar  me një kërkesë, Zyrës së Kundërmashtrimit për Evropan (OLAF), duke i kërkuar informacion në lidhje me shkeljet e fondeve IPARD nga Ministria ...

Me Shume
12 Jul
0

Tabaku në Komisionin e ekonomisë: Legalizimi Cannabis i vetmi projekt ekonomi propozuar nga qeveria në dhjetë vite

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, kërkoi më shumë informacion nga qeveria sa i përket ndikimit në ekonomi të Projekligjit “Për kontrollin e kultivimit dhe përpunimit të bimës së cannabis-it dhe prodhimit të nënprodukteve të saj për qëllime mjekësorë dhe ...

Me Shume