Tags: "grupi parlamentar"

05 Oct
0

Basha-Nikollës: Po mbani peng kreun e grupit të PD! Jepni vendimin ose pranoni se jeni pjesë e aleancave të kullave

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha i ka kërkuar kryetares së parlamentit Lindita Nikolla të bëjë publik njoftimin e PDSH-së për përfaqësuesit e saj në parlament. Basha tha se është detyra e Nikollës të shprehet pro Kushtetutës, pro ligjit për ...

Me Shume
28 Sep
0

Indrit Sefa, sqaron përjashtimin e 11 deputetëve: Ishte vendim i Kryesisë së PDSH i marrë që para një viti

Sekretari ligjor i Partisë Demokratike, Indrit Sefa, ka sqaruar përjashtimin e 11 deputetëve nga Grupi Parlamentar i PD, ku shprehet se ky është një vendim i Kryesisë së PDSH që është marrë që para një viti. REAGIM I SEKRETARIT PËR ...

Me Shume
28 Jul
0

Deklarata e zëdhënëses së grupit parlamentar të Partisë Demokratike, deputetes Oriola Pampuri

Si Zëdhënëse e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, dua të theksoj se; Deklarata në emër të grupit parlamentar, pa dijeninë anëtarëve të grupit nuk gëzojnë vërtetësi. Nxitimin për të ndërmarrë hapa antistatutorë nuk ndihmon askënd, dhe nuk e legjitimon asnjë ...

Me Shume
28 Jul
0

Deklarata e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike apelon për maturi, për ofrimin e zgjidhjeve dhe jo thellimin e përcarjes; forcimin e partisë dhe jo shndërrimin e saj një parti familjare; respektimin e vendimit të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike dhe jo rrugë ...

Me Shume