23 Sht
0

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, u takua me sipermarrës, fermer dhe banorë në Gramëz

Mungesa e mbështetjes për bujqësin dhe vështirësit e shumta, kanë bërë që shumë të rinj të largohen nga vendi ndërsa baborët e mbetur mezi e mbyllin muajin. Kjo është ajo çka u evidentua gjatë takimit që Basha zhvilloi me banorët ...

Read More