Tags: "Gjykata e Tiranes"

30 Pri
0

Përfaqësuesi ligjor i PD, Indrit Sefa: Vendimi i marrë sot nga Gjykata e Rrthit Tiranë, ështe vendim në frymën e vendimit të Gjyktës së Lartë

  DEKLARATË E SEKRETARIT PËR ÇËSHTJET LIGJORE NË PD, INDRIT SEFA, PARA GJYKATËS SË TIRANËS   Lidhur me vendimmarrjen që ka marrë organet legjitime të Partisë Demokratike. Përcaktimet ligjore janë të qarta, vendimmarrja e Gjykatës së Lartë është e qartë. ...

Read More
13 Nën
0

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina: Vendimi i Gjykatës së Tiranës provon se Lulzim Basha është kryetar i PD dhe se gjyqtari refuzoi të vlerësonte fabulën e Këshillit Kombëtar online nëse është ndërtuar mbi akte të falsifikuara

Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Mirela Karabina, ka reaguar për vendimin e Gjykatës së Tiranës, për shqyrtimin e kërkesës së PD për regjistrimin e statutit të miratuar nga Kuvendi Kombëtar i datës 2 Shtator. Karabina shprehet se vendimi i sotëm i ...

Read More