Tags: "Gjergj Hani"

01 Qer
0

Gjergj Hani: Me PD statusi i të përndjekurit politik do përfshihet si vlerë financiare me të njëjtin vlersim të statusi i ish-ushtarakut.

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Pjesë e prezantimeve ka qenë Gjergji Hani, Sekretar për të përndjekurit politikë.   Gjergji Hani:   Të nderuar zonja ...

Read More
19 Pri
0

Gjergj Hani: Kampi i Punës së Detyruar është trashëgimi politike dhe historike, duhet të kthehet në Muze Kombëtar mbi Krimet e Komunizmit

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARI PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIKË, GJERGJ HANI     Më 2010 Partia Demokratike ka miratuar Ligjin 10241, sipas të cilit ngakohet Këshilli i Ministrave të krijojë Muzeun Kombëtar të Viktimave dhe të Krimeve të Komunizmit ...

Read More
07 Kor
0

Komunikimi i kandidatit për kryetar të PD, Gjergj Hani, pas takimit me demokratët e Elbasanit

Demokratë të nderuar! Dje në Elbasan u zhvillia ballfaqimi i parë mes kandidatëve në garën për Kryetar të PD. Ky është një hap pozitiv. Demokratët e kanë të domoseoshme të njihen me ata që kanë ambicie t’i idhëheqin. Por, formati ...

Read More
06 Kor
0

Basha: Me Aleancën Qytetare për Demokracinë do formojmë një shumicë reformuese për të hapur listat, për vetting në politikë, kufizimin e mandateve dhe votën e diasporës

Në vijim të garës për kreun e ri të Partisë Demokratike, kandidatët në garë po vijojnë fushatën, e cila do të përmbyllet në 29 korrik 2023 sipas parimit një anëtar një votë. Ditën e sotme, kandidatët Gjergj Hani dhe Lulzim ...

Read More
27 Qer
0

PLATFORMA E KANDIDATIT PËR KRYETAR TË PD, GJERGJ HANI

Platforma e Filozofise Politike, te Partise Demokratike te Shqiperise. Ne, Partia Demokratike e Shqiperise, kemi lindur, jemi e do te jemi nje parti e qendres se djathte, konservatore, pro amerikane, pro atlantiste, europiane nga perkatesia gjeografike e shpirterore, me synim ...

Read More