Tags: "Eralda Tase"

18 Nov
0

Buxheti i vitit 2024/ Deputetja Eralda Tase, prezanton një nga 8 amendamentet e hartuara nga PD

    Partia Demokratike e ka ngritur si shqetësim madhor buxhetin e korrupsionit që ka sjellë qeveria në Parlament. Për këtë arsye deputetët e PD kanë hartuar 8 amendamente të cilat janë depozituar zyrtarisht në Parlament.   AMENDAMENTI I DEPUTETES ...

Me Shume
04 Oct
0

Zjarret në Pishë Poro, deputetja e PD: Janë të nxitura nga mungesa e vëmendjes së qeverisë që ka dështuar të ofrojë pajisjet e duhura për mposhtjen e zjarrit

Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase, thotë se zjarret në Pishë Poro zgjatën mbi një javë, ku sipas saj janë të nxitura ndoshta nga mungesa e vëmendjes së qeverisë shqiptare e cila ka dështuar të ofrojë pajisjet dhe veshjet e ...

Me Shume
22 Sep
0

Deputetja Eralda Tase: Drejtuesi jo legjitim i Akademisë së Shkencave, po kërkon fonde shtesë nga xhepat e qytetarëve

Deputetja Eralda Tase: Drejtuesi jo legjitim i Akademisë së Shkencave, po kërkon fonde shtesë nga xhepat e qytetarëve Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase shprehet se drejtuesi jo legjitim i Akademisë së Shkencave, Skënder Gjinushu po kërkon fonde shtesë për ...

Me Shume
13 Sep
0

Deputetja Eralda Tase ngre shqetësimin: 33 mësues në Fier të papunë

Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase ka ngritur shqetësimin se 33 mësues të qarkut Fier sot janë pa punë dhe shkaku i vetëm është shpopullimi masiv i vendit nga ai që sot deklaroi se censusi është çështje patriotike. Në një ...

Me Shume