Tags: "BERZH"

27 Shk
0

Nënkryetarja e PD, Oriola Pampuri: Raporti i BERZH thekson se pas viti 2018 qeveria në Shqipëri ka qenë pengesa për investitorët e huaj dhe inkurajoi largimin e të rinjve

  DEKLARATA E NËNKRYETARES DHE DEPUTETES SË PD, ORIOLA PAMPURI Standardi i jetesës në Shqipëri është përkeqësuar. Kjo qeveri jo vetëm që nuk ka bërë asgjë për shqiptarët, por jeta e tyre vitet e fundit është përkeqësuar edhe më shumë ...

Read More
22 Nën
0

Raporti i BERZH, Pampuri: Konfirmoi se Shqipëria ka qeverisjen më të keqe në rajon

  REAGIMI I NËNKRYETARES SË PD, DEPUTETES ORJOLA PAMPURI Raporti i fundit i BERZH për vitin 2023 konfirmon se Shqipëria është vendi me qeverisjen më të keqe në rajon, çka sjell pasoja të dëmshme në ekonominë e vendit. Raporti i ...

Read More