01 Nën
0

Agim Kajmaku është pasqyra me kë qeveris Rama. Është poshtërim për shqiptarët dhe socialistët. Zgjidhja e vetme janë zgjedhjet e parakohshme.

Agim Kajmaku është pasqyra me kë qeveris Rama. Është poshtërim për shqiptarët dhe socialistët. Zgjidhja e vetme janë zgjedhjet e parakohshme.   DEKLARATË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA   Agim Kajmaku është fytyra e Edi Ramës, është pasqyra ...

Read More