Bashkia Mallakastër, në 4 vitet e fundit, ka qene inekzistente. Banorët kujtojnë vetëm punët që janë bërë kur pushteti vendor drejtohej nga unë, madje as mirëmbajtja e tyre nuk është bërë dhe po shkojnë drejt shkatërrimit!

E njëjta situatë duket edhe në lagjen 📍 “5 Shkurti”, ku banorët shprehin shqetësimin për mungesën e vëmendjes.

Ata e dinë që bashkë do t’i rikthehemi punës, prandaj në 14 Maj do të ndëshkojnë këdo që i la në harresë.

Duke më falënderuar për veprat e lëna në këtë lagje, më dhanë premtimin se në 14 Maj do të bëjmë ndryshimin për t’i dhënë frymëmarrje Mallakastrës.

#mallakastra_e_ardhmja_jone

#zgjidhteardhmen

#ZgjidhPartineDemokratike