https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid031dced8c2e1AMHCJp8Upcrb7cfyHMzmSwgvb14ZVSaNgqcEgUSV6woAjDqhjK5JvXl&id=100063871950477&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f

Me kapitenin e ekipit të Tiranës Gentian Muça, nisa takimet e sotme.💙🤍💙


, dhe mungesën e vëmendjes nga ana e Bashkisë Tiranë në mbështetje të ekipit të futbollit të Tiranës.

Fakti kryesor që kjo bashki nuk e do sportin, është dhënia e terreneve sportive për kulla.

Genti është bashkëdrejtuesi i listës tonë për Këshillin Bashkiak, dhe jam i bindur do të jetë një avokat i fortë i kauzave të lidhura me sportin.✌️✌️✌️

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD