⚠️Nuk mund të luftosh kryeministër të korruptuar me ish kryeministër të korruptuar.

⚠️Nuk mund të luftosh ministër të korruptuar me ish ministër të korruptuar.

⚠️Nuk mund të luftosh drejtor të korruptuar me ish drejtor të korruptuar .

👉Ndaj nuk ka inspirim! Ndaj nuk ka frymë!

🔺Ata të cilët kanë përfituar nga Partia Demokratike gjatë kohës kur ajo ka qenë në pushtet, shkaktarë të humbjes së 2013, nuk mund të jenë kurrsesi alternativë inspiruese.

Sot është domosdoshmëri qarkullimi i elitave!

Boll, hapini rrugën dhe jepini dorën perspektivës! Boll menduat për interesa personale!

Nëse kjo nuk ndodh, fatkeqësisht do të braktiseni si sot, ku në kushte komode, njerëzit nuk qëndruan por e boshatisën stadiumin si në humbjet e thella të ekipit të zemrës! E braktisën sepse kuptuan që ndeshja ishte e shitur dhe me lojtarë qe nuk ju mbajnë më këmbët.

Voto PD! Voto nr 9! ✌️

Partia Demokratike e Shqipërisë