Dyshja Sako-Dako kanë një vit që i sorollasin tregtarët e ndershëm të Durrësit.

Me premtimin “tani shpejt do bëjmë tregun e ri” ka shkuar plot 1 vit.

Isha në lagjen 18 dhe fola vetë me tregtarët që kanë ndenjur në shi e në vapë duke pritur.

Më 6 mars do bëhemi bashkë për t’u thënë “Jo” mashtrimeve elektorale e për t’i thënë “Po” vendimarrjes së qytetarëve.

Në shërbim të qytetarëve. Bashkë për Durrësin!

Voto Luan Hoti
Voto Partia Demokratike
Voto Nr.3

#bashkeperdurresin #luanhoti #voto3 #luanhotiperkryetar #partiademokratikedurres #partiademokratike #pd