Sali Berisha ka vetëm një garë, atë për të dëmtuar Partinë Demokratike.
Koalicioni non grata nuk do ta mbajë Shqipërinë në vendnumëro, hallet e Berishës, Ramës dhe Metës, nuk janë hallet e shqiptarëve.
Zgjedh Ramën, mban Berishën dhe Metën.
Zgjedh Berishën dhe Metën, mban Ramën.

https://www.facebook.com/partiademokratike/posts/485689179583523