Në këtë orë, 104 vjet më parë Ismail bej Vlora shpalli Pavarësinë e Shqipërisë. Bashkë me një grup patriotësh realizoi ëndrrën shumëshekullore të shqiptarëve për Liri dhe Pavarësi. Duke nderuar veprën e pavdekshme të babait të Pavarësisë dhe bashkëluftëtarëve të tij, sot dua në emrin tim dhe në emrin e gjithë demokratëve shqiptarë, t’iu bëj thirrje bashkëatdhetarëve tanë kudo që ndodhen; Të bashkohemi për të realizuar një Shqipëri të ëndrrave, shpresave dhe mundësive për të gjithë.

Lavdi babait të Pavarësisë Ismail bej Vlora!

Rroftë 28 Nëntori!

Zoti i bekoftë shqiptarët!


Lulzim Basha bën nderime pranë shtatores së Ismail Qemalit